SaNa SiNi

Di Mana Jua


You are not connected. Please login or register

Fast track yang membingungkan

apa pendapat fat track,ok ke tak?

0% 0% [ 0 ]
33% 33% [ 1 ]
67% 67% [ 2 ]
0% 0% [ 0 ]
Total Votes : 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Fast track yang membingungkan on Thu Dec 30, 2010 10:36 am

zoro


Ahli Baru
Ahli Baru
salam..

adik2 gen 12 ramai yg bminat dgn fast track..
sehingga ada yg xhapai lg pun nak fast track...

mreka myangka dlm masa 9 bulan boleh hbeskan 30 juz?

atau mereka ingin duduk d dQ sekadar menjadi kakaktua
singgahan?

apa pndapat ntum

View user profile

2 Re: Fast track yang membingungkan on Mon Jan 10, 2011 7:10 am

Salam, pd pndpt ana, ok je fast track hafaz 9 bulan ni, lbh cpt deorang msuk u kn? cuma ada je klmhn fast track, apa yg ana lihat, ukhwah tu sndiri susah nk membina..yelah sbb msg2 mcm buat hal sndiri, pndpt ana la, yg ambil fast track ni akn maju ke dpn, bmbg kmgknn sstgh ni xkn hiraukan kwnnya yg belakang, yg lmbt akn tnggung nasib sndiri..itu baru satu. selain tu,kualiti hfzn, adkh seseorg yg hfz Quran 5/ 9 bln ni, bla kuar, cukup pggkah dia akn 30 juz yg dia dh hfz??? persoalannya skrg. lgpun, kbnykn pljr dq ni x smstinya pgg sume, plg koman pun, awl mqra', awl juzu'... Neutral entahlah, shbt2..ap2pun, ana stuju je prgrm asalkan pandai bhgi masa, jalinn ukhwah dgn kwn2 dan jgn hfz je Quran tp x amalkan kt luar sana..PERINGATAN buat diri dan semua..InsyaAllah Smile

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum